COACHING

1-op-1 coaching
voor social media adverteerders

Klinkt het bekend? Je geeft een hoop uit aan advertenties op social media maar je haalt nog niet de resultaten die je zo graag zou willen. Of je nu voor jezelf adverteert of als marketing agency voor je klanten, resultaten zijn essentieel voor het succes van een bedrijf. 

In onze maandelijkse 1-op-1 coaching traject duikt één van onze advertentie experts in jouw campagnes en geeft hij je direct toepasbare tips om het meeste te halen uit jouw advertenties, website, content en bedrijf.

Maar eerst: PITSTOP GESPREK 🏁

Een monteur moet eerst onder de motorkap kijken om te zien wat er mis is. Tijdens ons vrijblijvende gesprek bekijkt een expert jouw bedrijf, huidige content, campagnes en bespreken we de mogelijkheden voor de toekomst. Aan het einde van het gesprek heb je direct een aantal tips en kunnen wij je een passend aanbod doen.

DIT GESPREK IS VOLLEDIG KOSTELOOS en duurt maximaal 30 minuten ⏱️

  Dit gesprek is perfect voor:

  9

  E-commerce bedrijven

  9

  Marketing agency's

  9

  Online marketeers en freelancers

  9

  Bedrijven die extra expertise in huis willen brengen

  DOELEN VAN ONS GESPREK

  9

  Kennismaken

  9

  Huidige campagnes en funnel in kaart brengen

  9

  Een aantal tips geven

  9

  Passend voorstel maken

  Plan een gesprek in via ons agendasysteem. Na dit gesprek zal duidelijk worden welke vervolgstappen er nodig zijn om consistent positieve resultaten te behalen.

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Hoe wekt het coaching traject?

  Je hebt maandelijks een zoomcall met één van onze social media advertentie experts. Dit gesprek duurt tussen de 45 en 90 minuten en zal online plaatsvinden via een videocall. In deze call bespreken we de huidige campagnes, website, content en strategie. Onze expert geeft je meerdere tips en tricks en denkt met je mee om meer resultaten te behalen met de campagnes.

  Wat maakt jullie anders dan andere marketing bedrijven?

  Wij focussen ons op de drie belangrijkste onderdelen van een campagne: de advertentie content, de strategie en de optimalisatie van de website. Door deze 3 facetten in eigen handen te hebben kunnen we goed zien waar de pijnpunten zitten van een campagne en deze kunnen we dan intern oplossen. Bij andere marketingkantoren zie je vaak dat voor content, of websites andere bedrijven ingehuurd worden. Wij hebben deze 3 facetten intern in ons bedrijf zitten.

  Waar is RMG gevestigd?

  In Veenendaal, op ongeveer 5 minuten van de A12 en 15 minuten van de A15. Overigens gaat onze voorkeur altijd uit naar zoveel mogelijk online contact om zo efficiënt mogelijk te werken.

  Kan ik werken of stagelopen bij RMG?

  Voor vragen over vacatures kan je het beste even contact opnemen via 0318 24 00 03. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen Heb je interesse in een stageplek bij RMG? Stuur dan een e-mail naar stage@ricovermediagroup.nl of kijk op: https://bit.ly/RMG-Stageplek

  Werken jullie ook voor concurrenten?

  Onze huidige klanten krijgen altijd voorrang. Klopt er tijdens onze samenwerking een concurrent van je aan, dan overleggen we dit altijd eerst met je. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen waar beide partijen wat aan hebben!

  Is het runnen van advertenties duur?

  Wanneer een campagne succesvol is kost een advertentie je niets. Het bedrag wat je uitgeeft zal zelfs in veelvoud terugkomen. Wij kunnen echter van tevoren niet exact voorspellen of een campagne succesvol is, dit kunnen we alleen doen aan de hand van de gegevens die we verzamelen en de testen die we uitvoeren.

  Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de coaching?

  Maandelijks hebben wij een online contact moment via Zoom. Deze meeting kan tussen de 45 minuten en 90 minuten duren. Daarnaast zijn wij per mail berijkbaar voor urgente vragen.

  Wat is jullie expertise?

  Wij hebben meerdere experts in ons team zitten waaronder:

  • Social media advertentie expert (10 jaar ervaring)
  • Meerdere content experts
  • Webdeveloper gespecialiseerd in WordPress
  • Creatief team gespecialiseerd in advertenties en online content
  • Foto en videograaf
  • Junior Google Ads expert
  Kost het eerste gesprek geld

  Het eerste gesprek (pitstop geprek) is een vrijblijvend gesprek en dus volledig kostenloos. In het gesprek bekijken we de huidige campagnes en maken we kennis met elkaar. Aan het einde van het gesprek doen we een passend voorstel voor het coacing traject.

  Is het niet verstandiger om zelf een advertentie expert aan te nemen?

  Wanneer je een marketeer aanneemt, heeft diegene meestal expertise over een paar onderwerpen. Bij RMG hebben wij verschillende experts, ieder met een expertise op een bepaald gebied. Onze marketeers, designers en advertentie specialisten bundelen de krachten en kennis om zo betere resultaten te halen. Toch kan het handig zijn om intern iemand te hebben die bijvoorbeeld de organische social media posts op zich neemt en zorgt dat er elke dag een bericht op social media gedeeld wordt.