Projecten

Triathlon Veenendaal 

In de loop der jaren groeide de Triathlon Veenendaal snel. Van een kleine 200 deelnemers op de eerste editie naar meer dan 1000 vanaf 2012. In totaal werden er in Veenendaal 8 overall NK's georganiseerd en 2 NK masters.

Categorie

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

0%

Het probleem

Elk jaar wordt dit evenement gehouden in Veenendaal, maar dit jaar was het niet zo gemakkelijk om het evenement online te verkopen, ondanks de normale goede zichtbaarheid. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit verschil, waaronder de coronapandemie.

Resultaten

We merkten dat de online zichtbaarheid van de triatlon toenam en dat er meer inschrijvingen werden gegenereerd. Helaas konden we geen wonderen verrichten en waren de resultaten minder dan in voorgaande jaren, hoewel het nog steeds een zeer geslaagd evenement was.

Het proces

Met een beperkt budget hebben we een efficiënte campagne kunnen maken. We hebben deze campagne gericht op een specifieke doelgroep van websitebezoekers, mensen die interactie hadden met onze sociale media en abonnees op onze mailinglijst. Dit waren de mensen waarvan we dachten dat ze het meest waarschijnlijk zouden inschrijven voor de aanstaande triatlon

Zelf ook een project?