fbpx

WAT WIJ DOEN

Strategie

Wij helpen bedrijven en ondernemers aan het bouwen van hun merk. Wij bepalen de strategie om de juiste doelgroep te bereiken.Read More »

Social Media & Online Ads

Wij maken campagnes die impact hebben bij de juiste doelgroep. Wij sturen de doelgroep langs de vooraf uitgestippelde wegen om zo uit te komen bij de doelen van het bedrijf.Read More »

Websites

Een goede website is één van de meest sterke tools die vaak over het hoofd word gezien. Wij bouwen een sterke website die zorgt voor conversies.Read More »

Events

Tevreden klanten willen graag onderdeel zijn van je bedrijf. Organiseer  evenementen voor deze klanten om uiteindelijk meer winst te behalen. Ook is een evenement de ideale manier om een intern team een bonus te geven.Read More »

Content Marketing

Vang de blikken van de personen die je wilt bereiken met de juiste content. Een sterk merk hoort een sterke online aanwezigheid te hebben.Read More »

Consultation

Wij helpen je met de strategie om zo veel mogelijk van je gestelde doelen te behalen. Pitch ons je nieuwe plannen, ideeën of projecten en wij zoeken uit hoe veel vraag er naar is of bedenken er passende marketing uitingen voor.Read More »

Content creation

Wij zijn echte verhalen vertellers, met creatieve designs, animaties of fysiek drukwerk zorgen wij dat we jouw verhaal vertellen.Read More »

Video Production

Tegenwoordig is video één van de meest krachtige manieren om een boodschap over re brengen. Wij vertellen met een goed gemaakte video productie een passend verhaal aan je doelgroep.Read More »

Bij ons staat contact en samenwerking op nummer 1!

Toen we begonnen met Ricover Media Group besloten we een ervaring te creëeren voor de klant die wij zelf altijd gemist hebben bij marketing bedrijven. Vanwege deze ervaring sta jij bij ons centraal. Je chat live met ons team en praat daadwerkelijk met de mensen die aan jouw opdrachten bezig zijn.

Merk Strategie

Alleen een merk dat raakt vanuit het hart is van waarde: voor jou en voor anderen. We beginnen met een Merkanalyse en vanuit daar zullen we Merkidentiteit creëeren. Bij ons is het belangrijk dat het van beide kanten goed voelt, zo proberen wij met onze huiselijke sfeer 24/7 klaar te staan voor belangrijke vragen.

Analyse en Feedback

Omdat communicatie naar de klant toe bij ons centraal staat vinden wij het ook belangrijk om de klant op de hoogte te houden. In ons systeem kan je 24/7 de status van de projecten zien en nieuwe opdrachten aanleveren. Ook kies je zelf wanneer je updates wilt ontvangen.

Ons nieuwe succes verhaal worden?

We horen graag waarmee je hulp nodig hebt, neem contact met ons op!