Contact

Ready, Set, GO!

Om een wedstrijd te winnen is het belangrijk dat je op de juiste manier start. Neem daarom vandaag nog contact met Ricover Media Group op:

Ricover Media Group streeft ernaar om binnen 24 uur op jouw bericht te reageren. In de tussentijd kun je inspiratie opdoen via onze Cases of jouw kennis van marketing via social media opkrikken met ons handboek.

FAQ

Veelgestelde vragen

Is het niet verstandiger om zelf een advertentie expert aan te nemen?

Wanneer je een marketeer aanneemt, heeft diegene meestal expertise over een paar onderwerpen. Bij RMG hebben wij verschillende experts, ieder met een expertise op een bepaald gebied. Onze marketeers, designers en advertentie specialisten bundelen de krachten en kennis om zo betere resultaten te halen. Toch kan het handig zijn om intern iemand te hebben die bijvoorbeeld de organische social media posts op zich neemt en zorgt dat er elke dag een bericht op social media gedeeld wordt.

Wat maakt jullie anders dan andere marketing bedrijven?

Wij focussen ons op de drie belangrijkste onderdelen van een campagne: de advertentie content, de strategie en de optimalisatie van de website. Door deze 3 facetten in eigen handen te hebben kunnen we goed zien waar de pijnpunten zitten van een campagne en deze kunnen we dan intern oplossen. Bij andere marketingkantoren zie je vaak dat voor content, of websites andere bedrijven ingehuurd worden. Wij hebben deze 3 facetten intern in ons bedrijf zitten.

Waar is RMG gevestigd?

In Veenendaal, op ongeveer 5 minuten van de A12 en 15 minuten van de A15. Overigens gaat onze voorkeur altijd uit naar zoveel mogelijk online contact om zo efficiënt mogelijk te werken.

Kan ik werken of stagelopen bij RMG?

Voor vragen over vacatures kan je het beste even contact opnemen via 0318 24 00 03. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen Heb je interesse in een stageplek bij RMG? Stuur dan een e-mail naar stage@ricovermediagroup.nl of kijk op: https://bit.ly/RMG-Stageplek

Werken jullie ook voor concurrenten?

Onze huidige klanten krijgen altijd voorrang. Klopt er tijdens onze samenwerking een concurrent van je aan, dan overleggen we dit altijd eerst met je. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen waar beide partijen wat aan hebben!

Is het runnen van advertenties duur?

Wanneer een campagne succesvol is kost een advertentie je niets. Het bedrag wat je uitgeeft zal zelfs in veelvoud terugkomen. Wij kunnen echter van tevoren niet exact voorspellen of een campagne succesvol is, dit kunnen we alleen doen aan de hand van de gegevens die we verzamelen en de testen die we uitvoeren.

Wanneer jullie een website voor ons maken, kan ik die dan zelf aanpassen?

Ja, wanneer de website opgeleverd is zullen wij verschillende videohandleidingen aanleveren waarin we laten zien hoe je gemakkelijk foto’s, teksten en knoppen kan aanpassen. Daarnaast bouwen we alle websites met WordPress. Deze handige tool is in de basis eenvoudig te begrijpen zodat je er snel zelf mee aan de gang kan.

Zijn jullie transparant? Kan ik advertenties inzien?

Wij zijn misschien wel het meest transparante marketing bedrijf van Nederland. Via ons systeem kijk je live mee met de taken, documenten en communicatie. Zo kan je tijdens kantooruren altijd chatten met het team die daadwerkelijk aan je bedrijf werken. Hiermee voorkomen we dat je contact hebt met een accountmanager die vaak een beperkte kennis van zaken heeft. Je krijgt wekelijks updates en kan altijd een videogesprek inplannen, wanneer je wat meer verdiepende informatie nodig hebt.

Werken jullie met abonnementen en contracten?

Wij werken met een jaarcontract waarin je elk kwartaal je eigen pakket kan samenstellen aan de hand van ons advies. Zo betaal je nooit te veel en heb je altijd het abonnement wat voor dat kwartaal nodig is. Ons contract is na ieder kwartaal opzegbaar, wij houden namelijk niet van wurgcontracten of abonnementen waar je nooit meer vanaf komt. Wij gaan voor langdurige samenwerkingen waar beide partijen wat aan hebben!