Proces

Onze werkwijze

Bij Ricover Media Group bestaat elke campagne uit drie belangrijke facetten. Wanneer we deze drie facetten combineren, kunnen wij de klantenstroom zo optimaal mogelijk sturen. In ons vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij graag meer over hoe we dit kunnen inzetten voor jouw bedrijf. Samen kijken we dan naar de problemen waar jouw bedrijf tegen aan loopt en hoe we deze met onze formule gaan oplossen. 

Losse onderdelen of één geheel

Het bouwen van jouw online marketing motor.

Je hebt een website of webshop, je adverteert al online en je gebruikt content van jouw producten of diensten. Dit zijn allemaal losse onderdelen van jouw marketing motor. Maar werkt alles optimaal met elkaar samen? Het harmonieus samenwerken van deze drie facetten is van cruciaal belang in het slagen van een onlinecampagne. 

Social media advertising.

Het bouwen van winstgevende online campagnes is ons specialisme. Vanuit een strategisch marketing oogpunt kijken we naar jouw dienst of product. Ons doel is om het meeste uit jouw investering te halen. Of je nou Leads wilt verzamelen of producten wilt verkopen, wij vinden een passende strategie die ervoor zorgt dat er optimaal rendement komt uit jouw advertentiebudget. Door het creëren van een op maat gemaakte marketing funnel begeleiden we jouw toekomstige klant naar het einddoel.

Consistente

Resultaten

Winstgevende

Funnels

Samen

Groeien

Hoogwaardige creatieve content. 

Jouw bedrijf verdient hoogwaardige creatieve content om op te vallen tussen de menigte. Creatieve content is cruciaal voor het slagen van jou online campagne op platformen zoals Facebook, Instagram, Pintrest en TikTok. Wanneer je niet opvalt met je content zal een campagne nooit slagen. De laatste tijd is creatieve content steeds belangrijker geworden.

Zou jij zelf stoppen met scrollen als je je eigen advertentie voorbij ziet komen? 🤔

Met ons creatieve team bedenken we een passende campagne voor jouw doelen. Dit doen we met bijvoorbeeld een uitgebreide fotoshoot of met het opnemen van een TV waardige commercial. Wij zorgen ervoor dat jouw potentiële klant stopt met scrollen door onze waardevolle content!

Website optimalisatie. 🚀

Met de juiste strategie en kwalitatief hoge content zorgen we ervoor dat de juiste bezoekers naar je website of webshop komen. Het is dan van essentieel belang dat de website geoptimaliseerd is om conversies te genereren. De snelheid, flow van een pagina en nog veel meer factoren dragen bij op een website om een toekomstig klant over te laten gaan tot actie. Daarnaast is het belangrijk dat je maandelijks de essentiële updates doet die zorgen voor een veilige omgeving voor jou en voor jouw klanten.

Hoe wij werken

Samenwerken met RMG, Hoe ziet dat eruit?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit onlinegesprek kijken we naar jouw huidige advertenties, de obstakels die je nu ervaart en de doelen die je wilt behalen. Voelt het goed van beide kanten en kunnen wij jou echt helpen? Dan stellen wij graag een passende offerte op.

01.

Strategie per kwartaal

Bij RMG werken wij met een strategie per kwartaal, we starten het kwartaal met een uitgebreide content shoot waarin we de advertentie content maken voor dat kwartaal.

02.

Maandelijks contact moment

Maandelijks hebben wij een uitgebreide update call waarin we de resultaten en strategie bespreken.

03.

Wekelijkse korte updates

In ons systeem kan je altijd live chatten met de experts die aan jouw bedrijf werken, zo blijf je altijd op de hoogte en is alles volledig transparant.

NOOTOTHEEK

Social Media Case Study

Hoe we de noototheek hebben geholpen van negatieve cijfers naar een webshop met 25+ bestellingen per dag.

Noototheek

Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek.

Klant

Noototheek

Dienst

Social media advertenties, hoogwaardige content, website creatie en optimalisatie.