Ricover Media Groep

Meer winst behalen door socialmedia-advertenties en hoogwaardige creatieve content!

Ricover Media Group is de aandrijving achter het succes van vele e-commercebedrijven vol potentie. Waar elke raceauto een sterke motor nodig heeft, ga je met slechts de motor niet als eerste finishen. Daar zijn meer aspecten voor nodig. Benieuwd wat er nodig is om meer winst te halen uit jouw webshop?

Plan nu een vrijblijvend gesprek in met één van onze experts!

“Socialmedia-advertenties kosten alleen maar geld.”

Het succes van een socialmediacampagne ligt bij de juiste strategie. Wanneer je niet de juiste strategie toepast, maak je te veel kosten, zonder de gewenste resultaten te behalen.

De zwakste schakel

Ondernemers hebben vaak geen tijd voor het adverteren via social media. Daarbij beheersen de algemene marketingbureaus de fijne kneepjes van het online adverteren niet goed genoeg. Bovendien is een goede campagne afhankelijk van verschillende cruciale onderdelen. Functioneert één van deze onderdelen minder goed, dan heeft dit effect op de gehele campagne. Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.

Sedut Perspiciatis

Undeomnis Iste Natus

Voluptatem accus

“Een goed lopende campagne is complex.”

Wij zijn de specialist in advertenties op social media. Doordat de marketingbureaus niet gefocust zijn op advertenties via social media, zag Ricover Media Group een gat in de markt. Wij besloten ons volledig te focussen op onlineadvertenties. RMG is dé specialist in het behalen van winst met advertenties via Facebook en Instagram.

Sedut Perspiciatis

Undeomnis Iste Natus

Voluptatem accus

Use case: Noototheek

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Proin eget tortor risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultr

Dit is waarom e-commerce bedrijven voor RMG kiezen:

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores reyna ratione voluptatem sequi nesciun jeque porro quisquam est ipsum quia dolor sit amet conse.

Specialistisch

Wij zijn dé specialist in het bouwen van online trechters, ook wel funnels genoemd, door middel van onlineadvertenties en creatieve content.

Optimalisatie

Daardoor kunnen we elke stap in het proces optimaliseren voor het behalen van verkopen.

Focus op jou

Wij focussen ons volledig op de online aandrijving van je e-commercebedrijf.

Plan nu een vrijblijvend gesprek in met één van onze experts.

RMG denkt mee in het gehele proces.

Het succes van jouw e-commercebedrijf ligt niet alleen bij onlineadvertenties. Daarom denkt RMG mee in de gehele klantreis: de customer journey. RMG staat tijdens alle contactpunten met de consument paraat. Door alleen met e-commercebedrijven te werken, zijn wij bekend met veelvoorkomende problemen en weten we hoe we die kunnen oplossen. Ons team is ervaren in het optimaliseren van webshops, het creëren van hoogwaardige creatieve content en het schrijven van razendsnelle strategieën. Wij helpen jouw bedrijf de volgende stap te zetten naar meer succes. “Wij zijn de pitstopcrew voor jouw e-commerce raceauto.”

Stories

Contact

Noototheek: Hoe het eerst was

Hoe wij een dagelijkse omzet-boost realiseerden voor de Noototheek.nl.