WIJ BOUWEN WINSTGEVENDE ONLINE CAMPAGNES

Door effectief gebruik van social media advertenties, creatieve content en conversie-optimalisatie op de e-commerce website.

Bespaar kosten en behaal betere resultaten!

MEER SUCCES BEHALEN DOORHOOGWAARDIGE CREATIEVE CONTENT

Ricover Media Group is de aandrijving achter het succes van e-commercebedrijven vol potentie.

Wij zien het graag als racen. Waar elke raceauto een sterke motor nodig heeft, ga je met slechts de motor niet als eerste finishen. Daar zijn meer aspecten voor nodig. Benieuwd wat er nodig is om meer succes te halen uit jouw webshop?

“Socialmedia-advertenties kosten alleen maar geld.”

Het succes van een socialmediacampagne ligt bij de juiste strategie. Wanneer je niet de juiste strategie toepast, maak je te veel kosten, zonder de gewenste resultaten te behalen.

De zwakste schakel

Ondernemers hebben vaak geen tijd voor het adverteren via social media. Daarbij beheersen de algemene marketingbureaus de fijne kneepjes van het online adverteren niet goed genoeg. Bovendien is een goede campagne afhankelijk van verschillende cruciale onderdelen. Functioneert één van deze onderdelen minder goed, dan heeft dit effect op de gehele campagne. Een ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.

Sedut Perspiciatis

Undeomnis Iste Natus

Voluptatem accus

“Een goed lopende campagne is complex.”

Wij zijn de specialist in advertenties op social media. Doordat de marketingbureaus niet gefocust zijn op advertenties via social media, zag Ricover Media Group een gat in de markt. Wij besloten ons volledig te focussen op onlineadvertenties. RMG is dé specialist in het behalen van winst met advertenties via Facebook en Instagram.

Sedut Perspiciatis

Undeomnis Iste Natus

Voluptatem accus

CREATIVE AGENCY

Dit is waarom e-commerce bedrijven voor RMG kiezen:

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis.

Specialistisch

Wij zijn dé specialist in het bouwen van online trechters, ook wel funnels genoemd, door middel van onlineadvertenties en creatieve content.

Optimalisatie

Daardoor kunnen we elke stap in het proces optimaliseren voor het behalen van verkopen.

Focus op jou

Wij focussen ons volledig op de online aandrijving van je e-commercebedrijf.

LATEN WE JOUWWINNENDE STRATEGIEBEPALEN

LATEN WE JOUWWINNENDE STRATEGIEBEPALEN

Meedenkend

RMG denkt mee in het gehele proces.

Het succes van jouw e-commercebedrijf ligt niet alleen bij onlineadvertenties. Daarom denkt RMG mee in de gehele klantreis: de customer journey.

Altijd paraat

RMG staat tijdens alle contactpunten met de consument paraat.

RMG staat tijdens alle contactpunten met de consument paraat. Door alleen met e-commercebedrijven te werken, zijn wij bekend met veelvoorkomende problemen en weten we hoe we die kunnen oplossen.

Stappen maken

RMG helpt jouw bedrijf de volgende stap te zetten.

Wij helpen jouw bedrijf de volgende stap te zetten naar meer succes. “Wij zijn de pitstopcrew voor jouw e-commerce raceauto.” Plan nu een vrijblijvend gesprek in met één van onze experts.

Hoe wij een dagelijkse omzet-boost realiseerden voor de Noototheek.nl.

Omzet-boost

Nieuwe vaste klanten

Dagelijkse bezoekers

Years Experience

Ricover Media Group denkt meeIn het gehele proces

Het succes van jouw e-commercebedrijf ligt niet alleen bij onlineadvertenties. Daarom denkt RMG mee in de gehele klantreis: de customer journey. RMG staat tijdens alle contactpunten met de consument paraat. Door alleen met e-commercebedrijven te werken, zijn wij bekend met veelvoorkomende problemen en weten we hoe we die kunnen oplossen. Ons team is ervaren in het optimaliseren van webshops, het creëren van hoogwaardige creatieve content en het schrijven van razendsnelle strategieën. Wij helpen jouw bedrijf de volgende stap te zetten naar meer succes. “Wij zijn de pitstopcrew voor jouw e-commerce raceauto.”

Rico Versteeg
Ricover Media Group