Over ons

Samenwerken als een goed geoliede machine.

Ricover Media Group is een gedreven team van experts op het gebied van marketing op sociale media, contentspecialisten, webdevelopers en creatievelingen die elkaars kwaliteiten versterken. Wij bouwen de gehele onlineadvertentiestructuur voor bedrijven die klaar zijn voor de volgende, online stap naar meer succes.

Deze pagina is interactief.
Liever de standaard versie? klik hier.

Hoe Ricover Media Group startte.

7

“Jij bent handig met social media, toch? Kan je dat niet voor ons doen?”

De mensen die voor Ricover Media Group werken zijn opgegroeid met social media. Daardoor zijn wij gewend om snel trends en kansen te zien.

Echter begon Ricover Media Group als een marketingduizendpoot. Van drukwerk tot socialmedia-advertenties; onze dagen waren gevuld met enorm uiteenlopende marketingtaken.

Voorliefde voor het maken van socialmedia-advertenties.

Al snel merkten we onze voorliefde voor het maken van creatieve socialmedia-advertenties. Om dit goed te kunnen doen, heb je tijd en de juiste kennis nodig. Bij een algemeen marketingbureau ontbreekt die kennis vaak. Door alle focus te leggen op socialmedia-advertenties, groeiden de resultaten van onze klanten en had RMG tijd over voor het vergaren van nieuwe kennis.

Communicatie en transparantie is key.

RMG besloot een ervaring te creëren voor de klant die wij zelf dikwijls gemist hebben bij andere marketingbedrijven. De klant en de resultaten staan bij ons centraal; je bent geen nummertje. Je chat live met leden uit ons team en praat daadwerkelijk met dezelfde mensen die aan jouw campagnes werken. In ons systeem kun je 24/7 zien waar we mee bezig zijn en hoe de taken vorderen.

Voorliefde voor racen.

In de autoracerij zien buitenstaanders vaak alleen de coureur die ervoor zorgt dat de raceauto met rap tempo over de baan vliegt. Echter wordt dikwijls vergeten dat er een compleet team nodig is om de auto tot deze snelheid te laten komen.

RMG ziet aspecten die lijken op dit voorbeeld vaak terug in socalmediamarketing. Als team sleutel je dagelijks aan de facetten van je online funnel om zo de resultaten voor het bedrijf te optimaliseren. De gedrevenheid om samen te willen winnen, pompt door de aderen van ons team vol geboren winnaars.

Onderdeel worden van ons getalenteerde team? Bekijk onze vacatures.

 

 

Samen naar de finish.

Het doel van RMG is om zoveel mogelijk e-commercebedrijven te helpen met het behalen van nieuwe winstdoelen, door middel van advertenties op social media.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen bereiken? Wij bespreken dit graag in een vrijblijvend gesprek.