Proces

Vrijblijvend gesprek

We maken kennis door middel van een vrijblijvend onlinegesprek. Hier kijken we samen naar jouw bedrijf en de problemen waar je tegenaan loopt. Na dit gesprek hebben wij een concreet beeld van jouw bedrijf en bepalen we of we de juiste match voor je zijn.

Samenwerken

Bouwen van de motor

Ready, Set, Go! We zijn gestart. In deze negentig dagen durende periode ligt de focus op het bouwen van de aandrijving. Gedurende deze fase testen we met onlineadvertenties en bepalen we de juiste strategie. Tijdens deze periode zullen we de volgende aspecten bouwen en testen:

Motormanagement

Tunen van de motor

Wij zien het proces graag als het bouwen van een motor van een raceauto. Er zijn enorm veel onderdelen die uiteindelijk zorgen voor een snelle auto. In deze periode zorgen we dat de motor betrouwbaar is en consistent winstgevende resultaten oplevert.

01.

Opschalen

Nu we weten wat werkt voor jouw bedrijf, gaan we opschalen om het maximale uit de motor te halen. Het optimaliseren van de aandrijving zal leiden tot nog meer succes.

02.

Blijven optimaliseren

Tijdens de volgende negentig dagen gaan we ons focussen op het verhogen van de conversies. Dit doen we door nog meer te testen. Door de data van de gerealiseerde aankopen te analyseren, krijgen we een beter beeld van de klanten. Hierdoor kunnen we het maximale vermogen uit de aandrijving halen, zónder deze op te blazen.

03.

Blijven presteren

Nu is het belangrijk om te blijven presteren. In de rest van onze samenwerking gaan we onze doelen blijven verleggen. Wij “winnen” pas als jij dit ook doet.

Young Impact MAKERS

Social Media Case Study

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Proin eget tortor risus. Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada.

Young Impact Makers

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Proin eget tortor risus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultr

Klant

YIM

Datum

2020