Projecten

De Noototheek

Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Ze zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, zaden en pitten. Ze bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs.

Categorie

Marketing

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

440%

Het probleem

De Noototheek kwam naar ons met twee problemen. Ten eerste was hun webshop verouderd en werkte de site niet naar toebehoren en ten tweede draaide de Noototheek online advertenties die alleen maar geld kosten. Ze gaven serieus geld uit aan Google advertenties maar aan het einde van de maand bleven de cijfers negatief.

Resultaten

Dankzij de advertenties op social media kunnen we iemand overtuigen tot een aankoop met passende content. De content van de advertenties is gericht op het creëren van trek, trek naar overheerlijke noten. We hebben in één jaar tijd meer dan 4000 klanten voor de Noototheek mogen aantrekken doormiddel van de advertenties. Na een jaar zien we een steady stroom van nieuwe en terugkerende klanten die dagelijks bestellen op de webshop.

Het proces

De juiste basis is key voor het succes van een bedrijf. Daarom begonnen we met het volledig nieuwe webshop. We keken naar de reis van de klant wanneer die de webshop van de Noototheek bezoekt. Op basis daarvan besloten we pagina's te bouwen die als doel hebben om de bezoekers over te halen iets uit de winkel te kopen. Vervolgens konden we met de juiste basis opzoek gaan naar de juiste klanten. Na het uitvoeren van een marketing onderzoek namen we het besluit om potentiële klanten te bereiken met social media advertenties. De concurrenten waren hier nog niet echt actief mee bezig waardoor wij onze kans zagen dit wel te doen. Aan de hand van de positieve cijfers zijn we de campagnes langzaam op gaan schalen.

WEBSITE UPGRADE

Review

"In het begin zaten we echt met onze handen in het haar omdat we niet de gewilde resultaten behaalde. RMG zorgde voor rust bij ons en maakte van een moeilijk draaiende webshop een succes!" - Jerry van de Noototheek

Zelf ook een project?