Projecten

AIRCOCREW

Wij zijn de Airco specialist! Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om advies op maat te verzorgen. Ons gecertificeerd personeel legt graag de verschillende merken aan je uit. Uiteraard nemen we je persoonlijke voorkeuren in het advies mee. We nodigen je graag uit om langs te komen op afspraak om de airco’s in onze showroom te zien.<br />

Categorie

Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Het probleem

Airco Crew is een nieuw bedrijf en daarom is online zichtbaarheid superbelangrijk. Daarom zijn we begonnen met het maken van professionele en moderne website die past bij de tijd van nu.

Resultaten

De website van Aircocrew biedt nu een gemakkelijke manier voor klanten om informatie op te vragen, contact op te nemen of direct een offerte aan te vragen. De online zichtbaarheid van het bedrijf is sterk verbeterd en de website vormt een goeie basis voor toekomstige uitbreidingen.

Het proces

Bij het opzetten van een website beginnen we altijd met het maken van een ruwe opzet van de pagina’s zodat de klant snel een beeld kan krijgen van hoe de website eruit zal komen te zien. Na goedkeuring zijn we verdergegaan. We hadden eerst met de klant besproken wat de doelen zijn met de website. Nadat dit helder was hadden samengewerkt met een van onze vaste copywriter die teksten heeft geschreven voor op de website. Toen de teksten werden goedgekeurd konden we ze implanteren op de website. Het design was een shot in de roos. In de feedback rondes hadden we de puntjes op de I gezet on het project af te ronden.

WEBSITE UPGRADE

Review

RMG is een betrouwbaar en creatief partner.
Tijdens het creatieproces waren er korte lijntjes, zodat we altijd snel konden schakelen. Geen vraag is te gek bij RMG!
Onze website straalt uit waar wij met YIM IN BUSINESS voor staan; jong, bevlogen en het maken van impact. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!

Zelf ook een project?