Projecten

De Noototheek

De online notenwinkel voor alle soorten noten.

Categorie

Marketing, Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

600%

Het probleem

De Noototheek kwam naar ons met twee problemen. Ten eerste was hun webshop verouderd en werkte de site niet naar toebehoren en ten tweede draaide de Noototheek online advertenties die alleen maar geld kosten.

Resultaten

Dankzij advertenties op social media kunnen we iemand overtuigen tot een aankoop met passende content. De content van de advertenties is gericht op het creëren van trek, trek naar overheerlijke noten.

Het proces

De juiste basis is key voor het succes van een bedrijf. Daarom begonnen we met het volledig redesignen van de webshop. We keken naar de reis van een klant wanneer die de webshop van de Noototheek bezoekt. Op basis daarvan besloten we pagina's te bouwen die als doel hebben om de bezoekers over te halen iets uit de winkel te kopen. Vervolgens konden we met de juiste basis opzoek gaan naar de juiste klanten. Na het uitvoeren van een marketing onderzoek namen we het besluit om potentiële klanten te bereiken met social media advertenties.

WEBSITE UPGRADE

Review

"In het begin zaten we echt met onze handen in het haar omdat we niet de gewilde resultaten behaalde. RMG zorgde voor rust bij ons en maakte van een moeilijk draaiende webshop een succes!" - Jerry van de Noototheek

Zelf ook een project?