Projecten

Uwbloemenman

Dé webshop waar u terecht kunt voor een breed assortiment top kwaliteit boeketten voor elke gelegenheid.

Categorie

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

250%

Het probleem

Uwbloemenman liep tegen een aantal problemen aan. Ten eerste moest de website geoptimaliseerd worden, zowel cosmetisch als meer conversie gericht. Daarnaast wilde UWB beginnen met social media advertenties maar ze wisten niet waar ze moesten beginnen. Uwbloemenman had ook door de jaren heen een grote lijst aan emails verzameld van klanten, waar ze nog niks mee deden.

Resultaten

Dankzij de juiste strategie, goed geoptimaliseerde webshop, mooie content en gerichte advertenties wisten we de doelgroep over te halen om te kiezen voor Uwbloemenman.

Het proces

Bij een klant als Uwbloemenman is het belangrijk om te beginnen door de juiste strategie te bepalen. Terwijl ons marketing team daarmee bezig was ging het design team aan de gang met de webshop van UWB. Na het bepalen van de juiste strategie begonnen we met het draaien van advertenties op social media. Hierbij is de juiste content belangrijk en daarom ging ons design team aan de slag met het maken en bewerken van de perfecte content voor de social media advertenties.

WEBSITE UPGRADE

Review

"Ricover Media Group is top!" - Tom van Uwbloemenman

Zelf ook een project?