Projecten

El Wel.nl

De gezonde maaltijdservice met gratis bezorging. Je houdt van vers, gezond en lekker eten. Maar de kostbare tijd die je elke dag kwijt bent aan het bedenken, boodschappen doen en koken van de maaltijd, zijn voor jou een groot nadeel. Wij hebben de oplossing! ElWel is een maaltijdservice met heerlijke, verantwoorde gerechten. Onze maaltijden worden gratis bij je thuisbezorgd.

Categorie

Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Het probleem

Er moest een webshop gecreëerd worden met als later toe te voegen optie om franchise locaties toe te voegen voor ELWEL. Dit is wat ElWel wou maar nog niet had en waarom ze ons hebben ingeschakeld, er was nog helemaal geen webshop dus die moest nog volledig gemaakt worden.

Het toevoegen van de optie voor franchise locaties gaf een hoop extra complicaties met zich mee. Er moest een admin paneel voor elke franchisenemer ingebouwd worden, waarin ze hun eigen cijfers, bestellingen en instellingen kunnen bekijken en aanpassen. We creëerde eigenlijk een website binnen een website waarin er voor elke locatie een eigen infrastructuur is aan gegevens en verantwoordelijkheden

Resultaten

Er staat nu een perfect platform en webshop die klaar is voor de toekomstplannen die het bedrijf heeft. Een mooie basis die ingericht is op groei. We hebben naast het bouwen van de website ook het installeren van alle benodigde marketing tools op ons genomen zodat onze klant klaar is voor het adverteren online.

Het proces

Na uitgebreid onderzoek zijn we in samenwerking met de klant tot een passend systeem gekomen voor de webshop en de uitstraling van de webshop. Hierin zaten alle benodigde opties voor het huidige bedrijf en de latere uitbreiding die ze voor ogen hebben.

WEBSITE UPGRADE

Review

Bedankt voor alle hulp, het is een mooie website geworden!

Zelf ook een project?