Projecten

Glory Kickboxing

Kek Juwelier benaderde ons met een innovatief idee. Ze wilden het format van Glory, het kickbokstoernooi, revolutioneren. Hun concept? Elke vechter krijgt een unieke ring; bij verlies wordt deze ring overhandigd aan de winnaar van het gevecht. Dit idee moest gepresenteerd worden aan Glory kickboxing, en hiervoor was overtuigend beeldmateriaal nodig, zoals foto's, video's en animaties.

Categorie

Marketing

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

0%

Het probleem

Geconfronteerd met een beperkt budget en zonder toegang tot bestaand beeldmateriaal van Glory, omdat de opdracht nog niet definitief was, moesten we creatief zijn. We hebben een diverse mix gebruikt van AI-generatie, eigen beelden en audio. Dit omvatte videomateriaal opgenomen in onze studio, met medewerking van onze mascotte Tariq Cookie en twee jonge kickboksers. Bovendien hebben we geanimeerde versies gemaakt van de ringen, waarbij we de beschikbare afbeeldingen omzetten in dynamisch bewegend beeld.

Resultaten

Met trots kunnen we melden dat onze presentatie succesvol was. Het idee is niet alleen omarmd door Glory kickboxing, maar zal nu ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd. Bedankt voor uw aandacht!

Het proces

We hebben een mix gecreëerd van AI-gegenereerde beelden, foto's geschoten in onze studio, en animaties van de producten. Deze elementen combineerden we in één uitgebreide video die het concept duidelijk en overtuigend uitlegde aan Glory kickboxing.

Zelf ook een project?