Projecten

Physis Academy

Physis helpt behandelaars en trainers om nog meer impact te maken op de vitaliteit van hun klanten. Ze bieden jou een breed cursusaanbod op de gebieden Physis, Coaching en Ondernemen.

Categorie

Marketing

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

140%

Het probleem

Timo kwam naar ons toe met de vraag of wij meer bekendheid konden genereren voor zijn bedrijf onder toekomstige klanten. Hij was al actief bezig met het posten op social media kanalen zoals Instagram en Facebook. Maar hij wilde zijn bedrijf graag onder de aandacht brengen van nog nieuwe mensen uit de doelgroep en echt laten zien wie hij is en wat hij doet.

Resultaten

Uiteindelijk behaalde we binnen 24 uur al meer dan 50 geschikte leads voor minder dan één euro per lead. Dit hebben we kunnen doen door een combinatie te zoeken van koude en warme doelgroepen. Binnen zeven dagen zaten we op 385 leads, door in ons leadform te vragen naar het beroep zagen we dat de doelgroep daadwerkelijk ook de professionals waren die we zochten.

Deze cijfers zijn echt prachtig. Vooral als je meerekent dat je een hele specifieke doelgroep aanspreekt. Namelijk fysiotherapeuten en personal trainers. Om dan binnen 7 dagen al op 385 leads te zitten is natuurlijk geweldig. Aan de hand van deze leads kunnen we door gaan bouwen aan de funnel voor Physis Academy

Het proces

We zijn gestart met het maken van content, het doel van deze content was om te informeren aan de toekomstige klanten.
Aangezien Physis Academy specialisten aanspreekt is de taal van hun boodschap wat gecompliceerder dan het gemiddelde bedrijf en dat is een van de redenen dat we besloten te werken met video content waarin Timo duidelijk kan uitleggen aan de klanten of toekomstige klanten wat hij en zijn bedrijf voor ze kunnen betekenen.

Na uitvoerig getest te hebben kwamen we erachter dat niet alle advertenties werkte omdat er nog geen goed werkende marketingfunnel gecreëerd was, we hebben toen besloten om leads te genereren voor een gratis webinar van Physis Academy. Hiervoor hebben we een funnel gebouwd en content gecreëerd. Aan de hand van deze leads konden we verder gaan bouwen aan de funnel voor physis academy.

Review

Zelf ook een project?