Projecten

Linda Lex

Linda Lex is een ervaren topondernemer en businesscoach. Zij is dé expert op het gebied high end ondernemen vanuit Inline Leadership. Winnaar van de Award van beste MKB-ondernemer van Veenendaal (2012), grondlegger van Inline Leadership en eigenaar van YIM IN BUSINESS.

Categorie

Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Het probleem

De website van Linda was verouderd en kwam niet meer overeen met wat haar bedrijf uit wou stralen. Zo streefde ze ernaar om een uitstraling te hebben met grote klasse. Een high-end uitstraling. Dit zodat ze de juiste doelgroep kon bereiken op de juiste manier.
Er moesten duidelijke veranderingen komen, de website moest een hoogwaardig gevoel uitstralen zodat bij de toekomstige klanten meer het vertrouwen gecreëerd kon worden.

Resultaten

Linda heeft nu een hele mooie websites waarin haar waarde en boodschap duidelijk overkomt, de website straalt hoge klasse uit. Tevens hebben we alle marketingtools geïnstalleerd om klaar te zijn voor het adverteren online en hebben we de website een snelheid update gegeven om ervoor te zorgen dat de toekomstige klanten kunnen genieten van een perfect snelle website.

Het proces

Aan de hand van een brainstormsessie zijn wij gaan schetsen. Het was duidelijk dat de website een high-end gevoel moest uitstralen, moest informeren en vertrouwen opwekken. Na het besluiten van de look en feel zijn we overgaan tot de creatie van de website. Hierin hebben we continu nauwlettend contact gehad met Linda over alle details, de teksten en afbeeldingen.

We zijn niet gestopt totdat de pagina perfect was en precies aansloot op wat Linda graag zou willen voor haar website. Doordat we continu contact hadden met Linda, konden we de site tot in de puntjes perfectioneren.

WEBSITE UPGRADE

Review

RMG is een fijne partner om mee te werken, denkt goed mee tijdens het creatieproces en heeft mijn website naar volle tevredenheid gemaakt.
Ik had behoefte aan een website die volledig bij mij past en waar ik voor sta. Een hoogwaardige plek waar ik mijn relaties vol vertrouwen kan inspireren, informeren en uitnodigen om het beste uit zichzelf, hun leven en business te halen. Het is RMG gelukt om mijn visie op leiderschap en high end ondernemen op een heldere en aantrekkelijke manier zichtbaar te maken voor de juiste doelgroep.
Super gedaan!

Zelf ook een project?