Projecten

Quick & Clean 

Quick & Clean is uw deskundige partner in facilitaire dienstverlening, bediend een divers klantenbestand waaronder particulieren, zorginstellingen, kantoren, scholen en recreatieve voorzieningen. De belofte: grondige reiniging als consistente focus.

Categorie

Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Het probleem

De voorgaande website van Quick & Clean was verouderd en gebruiksonvriendelijk, wat leidde tot de beslissing om een nieuwe, moderne website te laten ontwikkelen. Klantenfeedback wees uit dat de oude site onoverzichtelijk en niet mobielvriendelijk was, een kritiek punt gezien de huidige mobiele internettrends. Bovendien genereerde de oude site te weinig aanvragen, wat tot ontevredenheid leidde.

Resultaten

De nieuwe website van Quick & Clean biedt nu een heldere, mobielvriendelijke gebruikerservaring en dient als een efficiënt platform voor informatievoorziening en het genereren van aanvragen. Het moderne, intuïtieve ontwerp sluit naadloos aan bij de huidige behoeften van de gebruikers en reflecteert de professionaliteit van Quick & Clean in facilitaire dienstverlening. Wekelijks ontvangen ze nieuwe aanvragen.

Het proces

De ontwikkeling van een nieuwe website start altijd met een voorlopig ontwerp, zodat klanten zich snel een beeld kunnen vormen. Na goedkeuring van het initiële concept, gaan we aan de slag. Ons ontwerpproces omvatte een diepgaande discussie met Quick & Clean over de doelstellingen van de website: het verstrekken van informatie en het ontvangen van aanvragen. We hebben teksten van de oude website hergebruikt en waar nodig aangepast om aan deze doelstellingen te voldoen.

WEBSITE UPGRADE

Review

Rico is erg fijn om samen mee te werken! Het was een makkelijke samenwerking en het resultaat overtrof onze verwachtingen.

Zelf ook een project?