Projecten

Restaurant BED

Restaurant BeD, het nieuwste burgerrestaurant in Veenendaal, kwam bij ons met een uitdagende opdracht en een strakke deadline. Binnen een maand moest dit nieuwe concept een bekende naam zijn bij alle inwoners van Veenendaal, wat betekende dat er veel werk aan de winkel was. Van het creëren van een merkidentiteit tot het ontwikkelen van een complete huisstijl, het opzetten van diverse social media campagnes, het ontwerpen van een website, een logo en meer.

Categorie

Marketing, Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

100%

Het probleem

Het is doorgaans een langdurig proces om een bedrijf bekend en vertrouwd te maken bij het publiek. Het vereist tijd voor mensen om het bedrijf te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en uiteindelijk enthousiaste fans te worden. Dit proces kan aanzienlijk lang duren. Daarom was de gestelde deadline van slechts één maand uitzonderlijk uitdagend.

Resultaten

In slechts een maand tijd hebben we Restaurant Bet succesvol gelanceerd in Veenendaal. Voor de openingsdag ontvingen we meer dan 100 reserveringen, een ongekend succes. Een jaar lang is Restaurant BED een succes geweest in Veenendaal. Ondanks dit succesvolle jaar heeft Restaurant BED helaas de uitdagingen van de coronaperiode niet kunnen weerstaan en is de zaak inmiddels gesloten.

Het proces

We begonnen met het ontwikkelen van een heldere brand identity. Vervolgens hebben we een eenvoudige, doch effectieve website gemaakt, waarop klanten direct konden reserveren. Met deze basis op zijn plaats, startten we met online adverteren. Ons doel was om in een zo kort mogelijke tijd een maximaal bereik te realiseren. Hiervoor hebben we diverse campagnes opgezet.

WEBSITE UPGRADE

Review

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Zelf ook een project?