Projecten

VGB Watertechniek

VGB Watertechniek is al jarenlang een prominente en betrouwbare leverancier in de fruitteeltsector, gespecialiseerd in irrigatie- en fertigatie-installaties wereldwijd. Als internationale marktleider onderscheidt dit bedrijf zich door uitgebreide kennis en vakmanschap.

Categorie

Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Het probleem

Ondanks de status en omvang van VGB Watertechniek, was hun website sterk verouderd. Problemen met mobiele compatibiliteit en frequente crashes ondermijnden de online aanwezigheid van het bedrijf.

Resultaten

De online vindbaarheid van VGB Watertechniek is aanzienlijk verbeterd. De website genereert nu aanzienlijk meer aanvragen. Bovendien is het proces voor klanten om informatie over diensten en producten te verkrijgen aanzienlijk vereenvoudigd, wat de klanttevredenheid verhoogt.

Het proces

We begonnen met een diepgaand onderzoek naar de essentiële behoeften voor de website. Ons doel was om de website van VGB Watertechniek gebruiksvriendelijk te maken, zodat hun doelgroep gemakkelijk toegang had tot benodigde informatie en eenvoudig contact kon opnemen.

WEBSITE UPGRADE

Review

De samenwerking met Ricover Media Group verliep erg soepel en vlot!

Zelf ook een project?