Projecten

Yafé

Prestige Koffie & Thee/ Yafé is een dynamische onderneming, geboren uit een diepgewortelde passie voor koffie en thee. Bij Yafé vinden klanten een exclusief assortiment van premium koffie en thee tegen concurrerende prijzen.<br />

Categorie

Marketing, Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

210%

Het probleem

Ondanks hun specialisatie in vers gebrande koffiebonen, kampte Prestige Koffie & THee met zware concurrentie en was daardoor moeilijk vindbaar. Een strategische verandering was noodzakelijk.

Resultaten

Al snel werd duidelijk dat de consumentenmarkt een uitdagend speelveld was. Na onze tests adviseerden we een verschuiving naar de zakelijke markt. Deze strategiewijziging bleek succesvol, met een toename in verkoopvolumes, mede dankzij de grotere afname door zakelijke klanten. Yafé richt zich nu hoofdzakelijk op de zakelijke markt, dankzij onze inzichten en tests.

Het proces

We zijn gestart met het creëren van aantrekkelijke content en het opzetten van basisadvertentiecampagnes, om te ontdekken wat effectief zou zijn voor deze specifieke doelgroep. Gezien de hevige concurrentie lag de focus op het unieke concept van Yafé. We ontwikkelden een nieuwe webshop en creëerden content die de unieke verkooppunten (USP's) van het bedrijf benadrukte.

Review

Ondanks dat we hoopte de consumenten markt te kunnen gaan bedienen was het erg waardevol om te zien dat de zakelijke markt een betere keuze was. We werden in alles goed begeleid en alles was erg overzichtelijk. Bedankt voor alles.

Zelf ook een project?