Projecten

YIM IN BUSINESS

YIM IN BUSINESS helpt jonge professionals naar een vrij en succesvol leven met impact. De jaarprogramma’s zijn ontwikkeld samen met ervaren experts en jonge bevlogen ondernemers. Door YIM heb jij de juiste mensen om je heen die je begrijpen, uitdagen en scherp houden. Weten, dromen en verlangen is niet genoeg. JIJ gaat het ook echt DOEN.

Categorie

Webdesign

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Het probleem

De teksten voor de website werden aangeleverd door Linn van Yim In Business, zo konden wij met een vliegende start beginnen aan de site. We begonnen met het schetsen en het maken van een eerste versie van de site. Deze hebben we met de klant gedeeld en aan de hand van overleg hierover zijn we werkelijk gaan ontwerpen. In het gehele proces hebben we de doelgroep scherp voor ons gehouden, jongeren kijken tegenwoordig grotendeels via de telefoon naar websites. En jongeren horen voor een groot deel bij de doelgroep van Yim in Business. Daarom was het van belang dat zowel op de desktop als via de mobiel de website goed zou overkomen.

Resultaten

De website is nu klaar, spreekt jonge professionals aan en geeft de handvaten om te kunnen en blijven groeien. Naast het bouwen van de website hebben we alle marketingtools die nodig zijn voor het adverteren geïnstalleerd en hebben we de website een boost gegeven op het vlak van snelheid om ervoor te zorgen dat de website geoptimaliseerd is voor de jonge professionals. Ook via de mobiel is de website duidelijk en snel.

Het proces

De teksten voor de website werden aangeleverd door Linn van Yim In Business, zo konden wij met een vliegende start beginnen aan de site. We begonnen met het schetsen en het maken van een eerste versie van de site. Deze hebben we met de klant gedeeld en aan de hand van overleg hierover zijn we werkelijk gaan ontwerpen.

In het gehele proces hebben we de doelgroep scherp voor ons gehouden, jongeren kijken tegenwoordig grotendeels via de telefoon naar websites. En jongeren horen voor een groot deel bij de doelgroep van Yim in Business. Daarom was het van belang dat zowel op de desktop als via de mobiel de website goed zou overkomen.

WEBSITE UPGRADE

Review

RMG is een betrouwbaar en creatief partner.
Tijdens het creatieproces waren er korte lijntjes, zodat we altijd snel konden schakelen. Geen vraag is te gek bij RMG!
Onze website straalt uit waar wij met YIM IN BUSINESS voor staan; jong, bevlogen en het maken van impact. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!

Zelf ook een project?