Projecten

ZAND Festival 

Festival ZAND - jaarlijks een kwalitatief hoogwaardige muzikale beleving in het hart van Veenendaal.

Categorie

Marketing

Bekijk het resultaat

Prijs Categorie

Omzet groei percentage

100%

Het probleem

"Zand" is een fonkelnieuw evenement, ontstaan uit het succes van "Klassiek aan de Grift". Onze opdracht: Zand prominent op de kaart zetten in de regio Veenendaal. Het was een uitdagend project; afgezien van de naam, moest alles nog vorm krijgen. We begonnen met de essentiële stappen: het bepalen van de stijl en het karakter van het evenement, gevolgd door de positionering en branding.

Resultaten

Het resultaat? Een daverend succesvolle eerste editie van Zand, compleet uitverkocht! De opkomst was fenomenaal, tot groot genoegen van de lokale gemeente. De organisatoren van Zand waren zo onder de indruk dat ze ons als vaste mediapartner voor toekomstige edities hebben benoemd – een prachtige bekroning op onze vruchtbare samenwerking.

Het proces

Ons creatieve proces startte met het ontwerpen van een treffend logo, waarna we ons stortten op de online aanwezigheid. We creëerden opvallende beelden voor sociale media en billboards langs belangrijke wegen. Onze content creators gingen nog een stap verder: ze ontwikkelden een animatie gebaseerd op de flyer, resulterend in een oogstrelende, breed inzetbare online advertentie. Na een aantal verfijningen, was onze video ook te zien op schermen in het hart van Veenendaal. Ons doel was helder: een speels en aantrekkelijk imago vestigen om Zand stevig op de culturele kaart te plaatsen.

Review

De samenwering met RMG was erg fijn en vooral begripvol. Ze dachten in alles mee en wisten voor alles wel een passende oplossing.

Zelf ook een project?